Hej hopp!

I helgen kördes elitloppet på Solvalla och precis som tidigare år känns dagarna efter otroligt inspirerande.  Om det är för att vi har obligatoriskt “ledig” lördag/söndag eller om det är den kvarhängande känslan av adrenalin och beundran som gör det kan jag inte med säkerhet säga men dom här dagarna brukar vara lätt jobbade!

Med helgen färskt i minnet var vi och kollade stona på 30 dagar idag och både Huet (dräktig Calgary Games) och Octopus Avenue (dräktig Flocki d’Aurcy) såg finfina ut och får nu gå ut på bete och vi kan börja drömma om dom kommande stjärnorna. Även Catalina som är borta för seminering var konstaterad dräktig med Cash Gamble.

Senaste veckan har det kommit två föl till världen på gården. Kan du Candy fick ett efterlängtat hingstföl (e:Flockid’Aurcy), en halvbror till stall favoriten Cayucos. Min Sparkled Face fick ett vackert stoföl (e:Cruzado dela Noche) enligt mattes önskemål.

 

Till några andra spaningar på slutet;

Sourire Frö! Wow säger jag bara! Han var helt grym i senaste starten där han gick en 10-tid och därmed blev Sveriges snabbaste 4-åring hittills i år.

Bara du Chene tog 4e raka monte segern på Åby i fjärde monte starten på nytt banrekord i disciplinen!

Super grattis till det!!

 

UtåIn: Vi välkomnar Hopeusteponalego, Vanessa Southwind, El Gaitero Sisu

och önskar Reckless Lad, Sparkling Lady lycka till i sitt nya hem.

I väntan på vår superstjärna så jobbar vi vidare och på sidan så drömmer vi om att det föds, eller redan fötts en framtida elitloppsfinalist här i Fåröna skogen. Vi lever på Elithoppet!

Ta hand om er!

/TrottersForAll