Fjärde advent och julen är snart här! Den fina snön vi fick njuta av i några dagar har töat bort och det är väldigt mörkt här ute i skogen. Men nu är det bara några dagar kvar innan det vänder. Närmare bestämt 21 december klockan 16.59 (ja, jag har googlat..).

Bortsett från dom lite mörkare kvällarna så har det varit härligt, krispigt väder på dagarna. Våra vänner från Skåne har varit på besök och hjälpt oss med hästar och  julstök. I bakgrunden har givetvis musikhjälpen spelat alla dygnets vakna timmar och spridit sitt fina och väldigt viktiga budskap ;

För en värld utan barnarbete. Alla barn har rätt till en trygg barndom. Trots det tvingas just nu 160 miljoner barn i världen till barnarbete. De sliter på stekheta åkrar, utsätts för gifter i osäkra fabriker, kryper i trånga gruvgångar och städar bakom stängda dörrar där ingen ser vad som händer. 

 

Lite mer häst relaterat;

Fina Heders Hanken (von Håleryd) var duktig 3a på Örebro i tisdags.

Våran uppfödning Like a Monster var ut och kämpade på V75 i helgen. Travronden gjorde ett jätte fint reportage om honom. Tyvärr hamna han lite på vingel men vi är väldigt stolta uppfödare. Han kommer igen!

Även TrottersForAll sålda hästar har levererat. Honky Tonk Angel tog 2a raka och Secondary stall vann på GS75. Grattis till alla som jobbar med dom!

UtåIn: Några nya trevliga bekantskaper från Stall Denco kom till oss i veckan. Sophisticated Face, Miss Pine Bar, Dencolicenstokill och Denco’s Nightwish.

 

Nu är det dags att ta kväll, soffläge och sista timmarna med musikhjälpen 2021, Skänk en en slant för en bättre värld!

Trevlig kväll och God Jul önskar vi på TrottersForAll!