Ring ut bekymren, sorgerna och nöden,
och ring den frusna tiden åter varm.
Ring ut till tystnad diktens gatularm,
men ring till sångarhjärtan skaparglöden.

Ring klocka ring. Spring hästar spring ☆

Som jag har varit inne på innan så för varje nyårsafton med sig känslan av en nystart. Kanske vi inom travet känner av det lite extra?

Alla våra hästar “fyller år”. Några faller för ålderstecket och får lägga tävlingsskorna på hyllan medans det börjar bli dags för andra att ta steget ut i vuxenlivet.

På årets sista dag står alla topplistor färdiga, vem vann flest lopp, vem hade bäst resultat, körde in mest pengar mm?

För att vid tolvslaget nollställas och den nya jakten på framgångar och resultat kan påbörjas. Nya drömmar tar form och nyårslöften avges.

Men under några timmar varje år så är det lika för alla, den minsta amatören har samma resultat som den största tränaren. Lite kul grej♧

Men nu gör vi oss redo att lämna 2022 bakom oss och vi tar med oss flera fina minnen. Vi ser fram emot att få följa våra uppfödningar under det kommande året och att turnera runt på banorna med dom fyrbenta vännerna♡

Vi är även väldigt stolta och glada över de TrottersForAll sålda hästarna som har gått som tåget under året. Vilket har resulterat i många nya bekantskaper, kunder och vänner. Vi önskar er all lycka i fortsättningen och vi lovar att vi ska fortsätta leverera fina hästar till er även under 2023!

Gott Nytt År önskar TrottersForAll