Nu går det undan! För varje dar som går blir dagarna lite längre och gräset lite grönare. Hästarna tappar vinterpälsen och våra fölston (två i år) börjar förbereda sig för att föla om ett par veckor. Starthästarna börjar hitta formen efter vinterträningen och unghästarna jobbar på fint! Det här är i min mening bästa tiden på året!

För en vecka sen kom jag hem från en familje vecka i Italien, vilket var super mysigt. Både min mamma och bror har fyllt jämnt senaste åren men då det har varit pandemi och svårt att resa så har vi fått vänta, men nu kom vi äntligen iväg. Dagen innan vår resta så passade Awesome Kronos på att vinna på GS75 på Solvalla, vilket var ett perfekt sätt att börja semestern på! Italien bjöd på god mat, vin och utflykter till spännande historiska och vackra platser som Pompeij och amalfikusten. Tack familjen, och tack Janne som drog lasset där hemma, love ya ♡

UtåIn: I takt med vår känslorna så har intresset att skaffa häst ökat och flera hästar har lämnat oss för nya hem, bla:

Time to say, Heavy Frosting, Idole des Charrons, Zeus Bi, N.L.O, Alberte Merci, Hold Position, Ladyvic

Nytillskotten i stallet är Awesome Kronos, Uronometro L.G, Global Unknown, Country Sound

Soliga hälsningar från Fåröna, TrottersForAll