Nytt År Nya Möjligheter!

För oss travfolk betyder 1 Januari att man vänder blad, nollar siffror, statistik och börjar om på nytt. Alla hästarna firar födelsedag och livet återgår till det normala efter helgerna.

Vi har en egen nyårstradition där vi varje år tänker att “Det man gör på nyårsdagen ska färga resten av året”.Vet inte vart det kommer ifrån från början men det är en lite mysig tradition.

Så idag har vi myst med hästarna, umgåtts med familjen och ätit gott.

På gården råder kärl lossning efter några veckor med minusgrader och frusna banor så Janne har ägnat mycket tid i traktorn. Så hans 2022 är säkrat!

Om jag ska försöka summera 2021 så har det varit ett väldigt händelserikt år. På tävlingsfronten var helt klar Sourire Frös  andra plats i Juniloppet och Yankee Doodles seger på Örebro ett par av höjdpunkterna. Även Hank von Håleryds seger där jag själv fick köra var skitkul!

Bland TrottersForAll sålda hästar så har året varit häftigt. Seventh Heaven, Incredible Wine, Bara du Chene, Sourire Frö, Ego Sisu för att nämna några av hästarna som verkligen har levererat för sina tränare. Vi hoppas kunna fortsätta hitta och erbjuda fler såna fina hästar till våra kunder under 2022!

Under 2021 har våra uppfödningar som nu börjar komma upp i tävlingsålder börjat röra på sig och rapporterna låter uppåt på flera av dom små. Från Monster kullen har vi fått 4 segrar och bäst har Like a Monster (e:Monster Drive u: Nelli Minx) varit.

Nu ser vi fram emot ett bra 2022 där alla får vara friska och hästarna springer som vinden!

Gott Nytt År!